Despre mine…

Nu sunt un simplu fotograf, ci sunt un povestitor în imagini. Pentru mine, fotografia este o adevărata pasiune. De aceea, imi doresc sa experimentez mereu noi modalități de fotografiere, încercând să surprind momente trecătoare care conțin clipa unei emoții. Pot spune ca fotografia mi-a schimbat percepția asupra lumii. Ochii mei sunt în permanență atrasi de lumină și de modul în care aceasta se amestecă cu oamenii și spațiile.
Fotografiile mele povestesc despre momente autentice, naturale, care evocă emoții rare și prețioase.
Îmi place sa cred despre mine ca reușesc sa opresc timpul pentru o fractiune de secunda, fixând acel moment unic care nu se mai întoarce. Din acest motiv, fotografia joacă un rol important pentru succesul evenimentului și, în special, pentru amintirile fiecaruia. Rasfoirea albumului va însemna de fiecare dată reluarea acelui moment exact pe care doar ei îl cunosc și îl iubesc.


Fotografia de Nunta

Sunt atrasa de imagini sincere, naturale, autentice şi in timp am inteles că momentele frumoase, cele care contează si raman cu adevărat se petrec spontan, fără nicio excepţie. Misiunea mea este să astept acele momente si sa le surprind în fotografii unice, atunci când se întâmplă.

Cele mai frumoase amintiri sunt corelate cu cele mai frumoase sentimente pe care le-am simtit. Nunta este un eveniment in care abunda sentimentele, emotiile iar fotografiile nu vor face altceva decat sa surprinda si sa pastreze vii aceste momente unice. Chiar daca toate nuntile par a fi la fel, nu este deloc asa. Fiecare emana o anumita stare și un anume tip de agitație, detalii și întâmplări care fac din fiecare nuntă un eveniment unic și irepetabil. Totul este nou si fascinant, dacă privești dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu doreste sa-l parcurga. Pentru că ceea ce contează cu adevărat este experiența protagonistilor, modul personal in care trăiesc această zi, dar si emoțiile pe care le simt. Nu pot fi repetabile, nu se pot copia și nu sunt standard. Sunt clipe autentice, emotionante și cât se poate de frumoase. Aceasta este povestea pe care o voi surprinde la nunta dumneavoastră.


Fotografia de Botez

Imi plac copiii pentru expresivitatea si imprevizibilitatea acestora. Oricat ai cauta, nu cred sa existe doua imagini cu posturi identice ale unui copil. Eu, cel putin, nu am gasit. Din acest motiv, consider ca acest timp de fotografie este de departe cel mai ofertant si de emotionant.
Dat fiind ca ziua botezlui semnifică inceputul religios si integrarea noului nascut in comunitatea crestina sau catolica, acest eveniment reprezinta o sarbatoare pentru intreaga familie si merita sa fie trait cat mai intens impreuna cu cei dragi.
In majoritatea traditiilor spirituale, botezul are o mare valoare si insemnatate religioasa, mai ales la noi in tara unde ritualul botezului s-a pastrat peste sute si sute de ani aproape intact.
Albumul foto va purta amprenta momentelor speciale din cadrul botezului, ajutandu-va sa le retraiti mereu la aceeasi intensitate atunci cand veti dori sa le revedeti.


Contact

Pentru informatii suplimentare referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti - Prahova
0728 460 838