Fotografia de Botez


Imi plac copiii pentru expresivitatea si imprevizibilitatea acestora. Oricat ai cauta, nu cred sa existe doua imagini cu posturi identice ale unui copil. Eu, cel putin, nu am gasit. Din acest motiv, consider ca acest timp de fotografie este de departe cel mai ofertant si mai emotionant.Botezul este Taina Sfanta prin care primim calitatea de crestin.Apa este un simbol natural al purificarii.Copii sunt micile parti ale marii fericiri,un miracol care umple viata fiecarui adult cu bucurie si caldura.

Fotografia joacă un rol important pentru succesul evenimentului și, în special, pentru amintirile fiecaruia.

Dat fiind ca ziua botezlui semnifică inceputul religios si integrarea noului nascut in comunitatea crestina sau catolica, acest eveniment reprezinta o sarbatoare pentru intreaga familie si merita sa fie trait cat mai intens impreuna cu cei dragi.

De ce sa alegi DEEA STUDIO EVENTS ?

Am invatat sa ne adaptam diferitelor situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si mai ales rabdatori.
Utilizam numai aparatura profesionala la fiecare eveniment si pentru a fi siguri ca nu exista probleme intodeauna avem si aparatura de backup pentru situatiile neprevazute.
Ascultam dorintele si sugestiile voastre si vom face in asa fel incat rezultatul sa fie peste asteptarile clientilor nostri.

Contact

Pentru informatii suplimentare referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti - Prahova
0728 460 838