Fotografia de Nunta


Sunt atrasa de imagini sincere, naturale, autentice şi in timp am inteles că momentele frumoase, cele care contează si raman cu adevărat se petrec spontan, fără nicio excepţie. Misiunea mea este să astept acele momente si sa le surprind în fotografii unice, atunci când se întâmplă.

Cele mai frumoase amintiri sunt corelate cu cele mai frumoase sentimente pe care le-am simtit. Nunta este un eveniment in care abunda sentimentele, emotiile iar fotografiile nu vor face altceva decat sa surprinda si sa pastreze vii aceste momente unice.

Chiar daca toate nuntile par a fi la fel, nu este deloc asa. Fiecare emana o anumita stare și un anume tip de agitație, detalii și întâmplări care fac din fiecare nuntă un eveniment unic și irepetabil. Totul este nou si fascinant, dacă privești dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu doreste sa-l parcurga. Pentru că ceea ce contează cu adevărat este experiența protagonistilor, modul personal in care trăiesc această zi, dar si emoțiile pe care le simt. Nu pot fi repetabile, nu se pot copia și nu sunt standard. Sunt clipe autentice, emotionante și cât se poate de frumoase. Aceasta este povestea pe care o voi surprinde la nunta dumneavoastră.


De ce sa alegi DEEA STUDIO EVENTS ?

In decursul anilor am experimentat si evoluat totodata datorita evenimentelor la care am participat.
Am invatat sa ne adaptam diferitelor situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani si mai ales rabdatori.
Utilizam numai aparatura profesionala la fiecare eveniment si pentru a fi siguri ca nu exista probleme intodeauna avem si aparatura de backup pentru situatiile neprevazute.
Ascultam dorintele si sugestiile voastre si vom face in asa fel incat rezultatul sa fie peste asteptarile clientilor nostri.


Contact

Pentru informatii suplimentare referitoare la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti - Prahova
0728 460 838